top of page

Portfolio

AutoRepairGroup

#strategie

Na een overname werd Carglass Carrosserie in juni 2021 AutoRepairGroup

We begonnen van een blanco pagina om de digitale marketingstrategie en het algemene communicatieplan voor alle kanalen te definiëren.

Wolf Food Market

#webdesign

Wolf, de eerste food market in België, werd in december 2019 geopend in een oude bank. In mei 2020 werd duidelijk dat de eerste website een opknapbeurt nodig had.

We ontwierpen een gloednieuwe site met een nadruk op de visuele beleving. Van eetlust-opwekkende kleuren tot video's bovenaan de pagina's  en in vierkant formaat voor de mobiele versie. We hebben de inhoud geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Resultaat: bijna 30.000 maandelijkse sessies, van welk 75% van organische afkomst.

Fall In Laugh

#seo #UX

Fall In Laugh is een lach-yoga ervaring gelanceerd door Thomas Cock vanuit zijn appartement in Lissabon. Gepubliceerd auteur, hij bediende klanten zoals Facebook, Shopify en Google.

We hebben de gebruikservaring van de site verbeterd door de hoofdnavigatie te herwerken en een pagina voor persartikelen toe te voegen. We hebben alle dubbele inhoud opgeschoond en passende SEO-inhoud voor de hele website geschreven, rekening houdend met de gebruikservaring.

Domaine de Naxhelet

#vertalingen

Domaine de Naxhelet is een familie hotel-resort met golfbaan en spa in Wallonië.

We hebben de hele website vertaald van de moedertaal Frans naar Engels en Nederlands. Het doel was om de leesbaarheid te verbeteren en tegelijkertijd een online gebruikservaring te bieden die overeenkomt met de ervaring ter plaatse, rekening houdend met taal-specifieke kenmerken, in tegenstelling tot Google Translate inhoud.

 

Door dit te doen verhogen we de relevantie en potentiële conversieratio.

Pascale Christoffel

#webdesign

Webdesign op maat voor kunstenaar-schilder Pascale Christoffel, gespecialiseerd in schilderijen, workshops en artistiek behang zoals te zien in Pollen Mag, Marie Claire, La Libre,…

De kunstwerken van Pascale zijn het resultaat van jarenlange creatieve expressie en onderzoek met ambachtslieden om een unieke set op maat gemaakte behangpapieren voor uw interieur te ontwikkelen. Voor degenen die de behoefte aan creatie kenbaar maken, biedt Pascale schilderworkshops aan in haar gastvrije thuisatelier in Sint-Genesius-Rode.

mobile.png
wolf.png
Jimmy-John Goor - Case 3
naxhelet.png
pc.png
bottom of page